Nilüfer THM Korosu’ndan türkü ziyafeti

Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu türkü dostlarına yine unutulmaz bir gece yaşattı. Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen konsere ilgi büyük oldu. Şef Yaşar Kemal Alim yönetimindeki koro, konserine Muzaffer Sarısözen’in derlemeleri olan “Gardaş Gitmem Diyarbakır Düzüne” ve “Yalı Kenarında Zülfüm Tararım” adlı eserlerle başladı. Konser boyunca halk müziğinin sevilen parçalarını seslendiren koro büyük alkış aldı. Konserde  koristler de seslendirdikleri parçalarla izleyenlere türkü ziyafeti yaşattı.

Keyifli geçen konser sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Dr. Sibel Özer, Şef Yaşar Kemal Alim ve koro üyelerine çiçek vererek Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına  teşekkür etti.