Nilüfer Toplum Destekli Polis Merkezi’nden teşekkür ziyareti

Nilüfer’in güvenli kent olabilmesi için sivil toplum örgütleri, kamu kurum ve kuruluşlarıyla ortak projeler yürüten Nilüfer Toplum Destekli Polis Merkezi Şube Müdürü Murat Halis, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’nde  ziyaret etti. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Beşevler Mahalle Muhtarı Erol Yılmazer ve Barış Mahallesi Muhtarı Hasan İlden’in de katıldığı toplantıda Şube Müdürü Murat Halis, Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu, Beşevler Mahalle Muhtarı Erol Yılmazer, Barış Mahallesi Muhtarı Hasan İlden’in de katıldığı toplantıda Şube Müdürü Murat Halis, Toplum Destekli Polis Merkezi’nin çalışmaları hakkında bilgi verdi. Son zamanlarda artan telefonla dolandırıcılıklara karşı vatandaşları sık sık bilgilendirdiklerini kaydeden Şube Müdürü Murat Halis, Başkan Bozbey’e destekleri için teşekkür ederek plaket verdi.

Başkan Mustafa Bozbey de Nilüfer’in güvenli bir kent olabilmesi için özverili çalışmalar yürüten Nilüfer Toplum Destekli Polis Merkezi Şube Müdürü Murat Halis ve merkez çalışanlarına teşekkür etti.