Bozbey başarılı atletleri ödüllendirdi

Nilüfer Belediyespor sporcuları her dalda başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde yapılan Yıldızlar Salon Türkiye Şampiyonası’ndan ödülle dönen sporcular sevinçlerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile paylaştı.

60 metre erkeklerde 8.09’luk derecesi ile Türkiye Şampiyonu olan Mustafa Mert Topal ve çeşitli branşlarda dereceye giren atletler, Başkan Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret ederek, gelecek yarışlarda da başarı sözü verdi.

Sporun başarı ve ahlakla birlikte olması halinde anlamlı olacağını kaydeden Başkan Bozbey, “Sporun atası diye tabir edilen atletizmdeki başarılar bizim için çok önemli. Artık  her alanda hızlı bir şekilde kararı doğru verip, hızlı bir şekilde uygulamanın gerektiğine inanıyorum. Sporcuların pistlerde gösterdiği başarıyı, sosyal hayatta da göstermesi daha manalı olacaktır” dedi.

Antrenör Erhan Aydın da Başkan Bozbey’e desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Kulüp ve belediye olanakları sayesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Her branştaki atletlerimize örnek sporcu olmalarını öğütlüyoruz” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey başarılı atletleri ödüllendirdi.