Nilüferli hentbolcular sevindirdi

Nilüfer Belediyespor, Hentbol Erkekler Süper Ligi’nin 9. hafta maçında Milli Piyango’yu ağırladı. Üçevler Spor Salonu’nda oynanan maça, her iki takım da temkinli başladı. Maçın 10. dakikası 6-5 Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile geçildi.  Mücadeleler, ilerleyen dakikalarda sertleşti. İkili mücadeleler sonucu Nilüfer Belediyespor kalecisi İbrahim 12. dakikada, Victor ise 20. dakikada kırmızı kart görerek, maçı tribünlerden takip ettiler. İlk yarı 14-12 Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıya Nilüfer Belediyespor etkili başladı. Üst üstte bulduğu gollerle aradaki farkı açtı ve maçın son 10 dakikasına 26-22 önde girdi. Maçın sonlarında kontrolü elden bırakmayan Nilüferli hentbolcular maçtan 30-27 galip ayrıldı. Nilüfer Belediyespor önümüzdeki hafta deplesmanda Ankara Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak.