haber

Nilüferli minik sporcular ödüllerine kavuştu

Sporun ve sporcunun dostu Nilüfer’de İlköğretim Okulları Ligi mücadeleleri sona erdi. 76 okuldan bin 300 öğrencinin 19 Aralık’tan bu yana mücadele ettiği turnuva sonunda minik sporcular Üçevler Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde düzenlenen törenle ödüllerine kavuştu. Ödül törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, Nilüfer Belediyespor Kulübü ile okul idarecileri ve öğrenciler katıldı. 

Sporun ve sporcunun dostu olduklarını bir kez daha yineleyen Başkan Mustafa Bozbey, “Türkiye olimpiyatlara hazırlanıyor. Bu dev organizasyona tesislerin yanı sıra sporcularla da hazırlanmalıyız. O başarılı sporcuların ilk adımları buralarda başlıyor. Türkiye’yi ileride sizler temsil edeceksiniz. Burada derece ve sıralama önemli değil. Önemli olan spor kültürü ve centilmenlik ruhudur. Burada kurulan dostluk ve dayanışma ruhunun her zaman devam etmesi dileğiyle başarılarınızın devamını diliyorum” dedi. 

Nilüfer Kaymakamı Ekrem Çalık da sporun beden ve ruh sağlığını olumlu etkilediğini kaydederek, öğrencilere hedefleri doğrultusunda çalışmaları konusunda öğütler verdi. Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya da Nilüfer Belediyesi ile önemli işlere imza attıklarını ifade ederek, öğrencileri başarılarından dolayı kutladı. 

Konuşmaların ardından takım ve sporculara ödülleri Başkan Bozbey, Kaymakam Ekrem Çalık ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya tarafından verildi.