Nilüferli minikler hünerlerini sergiledi

Kültür sanat kenti Nilüfer’de her yaştan insanın sanatın herhangi bir dalıyla ilgilenmesi için başlatılan müzik eğitim çalışmalarının 2014-2015 eğitim öğretim döneminin ikinci solo konseri izleyicisinden tam not aldı. Nilüfer Belediyesi Müzik Eğitim Çalışmaları Genel Koordinatörü Harun Fatih Güler tarafından düzenlenen atölyeler kapsamında keman, gitar, piyano, viyolonsel, bağlama, davul ve flüt gibi enstrümanları çalmayı öğrenen minikler, Konak Kültür Evi’nde birbirinden değerli sanat eserlerini seslendirdi.

Geceye katılan aileler de miniklerin heyecanına ortak olurken, Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Osman Günay, öğretmenlere çiçek vererek kutladı. Geceye Nilüfer Belediyesi’nin kardeş Kenti Hanau’dan Müzik Okulu Müdürü Michael Schnadt da katıldı. Konser sonunda hayranlık duyduğunu dile getiren Schnadt, miniklere yanında getirdiği dünyaca ünlü müzik adamı ‘Mozart’ın adı verilen çikolatalardan dağıttı.