Öğrenciler Göksel’le moral depoladı

Nilüfer Belediyesi ‘Sokaklara Özgürlük’ temasıyla düzenlediği açık alan konseri Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’nde düzenlendi. Konserde sahne alan Göksel, öğrenim yılının ilk günlerinde üniversite öğrencilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Öğrencilerin moral depoladığı gecede, ünlü sanatçı birbirinden güzel şarkılarını seslendirdi. Yağışlı havadan  dolayı konserin iptal edilmesinden korktuğunu söyleyen  Göksel, öğrencilerle buluşmanın heyecanını yaşadığını belirtti. Söylediği şarkılarla geceye damgasını vuran Göksel sahne performansıyla unutulmaz bir gece yaşattı. Göksel, müzik listelerini altüst eden ‘Depresyondayım’ şarkısını seslendirdiğinde hayranları cep telefonlarıyla görsel bir şölene imza attı. Öğrencilerin isteği üzerine repertuvarının dışında da şarkılar söyleyen Göksel, Sarhoş şarkısıyla herkesi kendinden geçirdi.

Yaklaşık iki saat süren "sokaklara özgürlük" konserinde hayranları Göksel’i ayakta alkışlarken, Nilüfer Belediyesi Başkan Vekili Osman Günay genç sanatçıyı çiçek vererek kutladı. Günay, 2013-2014 öğrenim yılında öğrencilere başarılar diledi. Uludağ Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Müfit Parlak da, Nilüfer Belediyesi’nin düzenlediği konserle öğrencilerin moral depoladığını söyleyerek, Göksel’e de performansından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.