Öğrencilerden Nilüfer’in sultanlarına büyük ilgi

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, MBA Okulları’nda söyleşiye katılarak öğrencilerle bir araya geldi. Öğrencilerin, voleybolculara spor hayatlarına ilişkin sorular sorduğu söyleşi renkli geçti.

Nilüfer Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, Medicana Eğitim Kurumları MBA Okulları’nın konuğu oldu. 350 öğrencinin katıldığı söyleşiye Başantrenör Vital Heynen, teknik heyet ve voleybol takımı katıldı. Öğrencilerin büyük ilgisiyle karşılaşan sporcular, merak edilen soruları da içtenlikle yanıtladı. Öğrencilere spor yapmanın önemi ve özel hayata kattığı kazanımları anlatan Nilüfer’in sultanları, yaşadıkları deneyimler üzerine öğütler verdi.

Baş antrenör Vital Heynen de Nilüfer’de yaşamaktan dolayı mutluluğunu dile getirerek, takımından memnun olduğu ifade etti. Zorlu geçen ilk yarının sona erdiğini belirten Heynen, ikinci yarıda üst sıralara tırmanacaklarını dile getirdi.Söyleşiye katılan Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer de misafirperverliklerinden dolayı MBA Okulları idarecilerine teşekkür ederek, gösterdikleri ilgiden dolayı öğrencilere teşekkür etti.