haber

Olgun gençlerden müzik ziyafeti

Nilüfer Belediyesi’nin Altınşehir Mahallesi'nde hayata geçirdiği ve 55 yaş üstü vatandaşların buluşma noktası haline gelen Olgun Gençlik Merkezi, üyelerinin farklı alanlarda etkinliklerde bulunmalarına olanak sağlıyor.
Çeşitli atölye, eğitim ve farklı etkinliklerin düzenlendiği Nilüfer Belediyesi Olgun Gençlik Merkezi’nde, üyelerin 2018 yılı Ocak ayında oluşturduğu Türk Müziği Korosu da çalışmaları ile dikkat çekiyor. 55 olgun gencin yer aldığı koro, 2020 yılına özel bir konserle “Hoş geldin” dedi.

Nâzım Hikmet Kültürevi’nde düzenlenen "Hoş geldin 2020" konserine ilgi büyüktü. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Sibel Özer de koronun bu özel konserini izleyenler arasındaydı. Şefliğini Süveyda Çolakoğlu'nun üstlendiği koro, gecede Türk Müziği’nin sevilen parçalarını seslendirdi. Konserde,  koro üyelerinden Canan İncegül ile dans eğitmeni Köksal Sıdar da yaptıkları dans ile geceye renk kattılar. 

Konukların keyifli bir gece geçirdiği konserde, şef Süveyda Çolakoğlu,  gösterilen ilgiye teşekkür ederek “Bizler profesyonel değiliz, müziği seven, hayata sımsıkı bağlı olan olgun gençleriz” diyerek koro üyelerinin duygularını dile getirdi.