haber

Ortak hedef hizmet

Yapılan genel kurul sonrası güven tazeleyen Bursa Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer ve Yönetim Kurulu Üyeleri Başkan Turgay Erdem’i ziyaret ederek çalışmaları ve hedeflerini anlattı.

 

Nilüfer Belediye Balkanı Turgay Erdem, geçtiğimiz günlerde yapılan genel kurulda tekrar göreve seçilen Bursa Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Yılmazer ile ekibine başarılar dileyen Başkan Turgay Erdem, tüm mahalle ve muhtarlara eşit mesafede olduklarını belirtti. Nilüferli muhtarlarla çok iyi iletişim halinde olduklarını söyleyen Başkan Turgay Erdem, “Muhtarlar mahallelerin sorunlarını en iyi bilen kişilerdir. Bizimle halk arasında köprü görevi kuran muhtarlarımız ile her zaman iyi ilişkiler kurduk. Ortak hedefimiz hizmet. Görev süremiz boyunca en iyi hizmeti yaparak iz bırakmak istiyoruz” dedi.

Bursa Nilüfer Muhtarlar Derneği Başkanı Erol Yılmazer de desteklerinden dolayı Başkan Erdem ve ekibine teşekkür ederek, “Sizler her zaman yanımızda oldunuz. Hedefimiz bölgelerimizdeki sorunları çözerek halkımızın daha iyi yaşam sürmesidir. Gayemiz görev süremiz boyunca bize güvenenleri mahçup etmeyerek insanların karşısına başı dik olarak çıkmak. El birliğiyle sorunları aşacağız” diye konuştu.