haber

Ortak paydaları okuma sevgisi

Nilüfer Belediyesi, 53. Kütüphane Haftası’nda, ortak paydaları okuma sevgisi olanları ödül töreninde buluşturdu. Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri, en çok okuyan üyelerine, bağışçılarına, atölye yürütücülerine ve atölye katılımcılarına anlamlı bir şekilde teşekkür etti.

 

2016 yılında Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nden en çok kitap ödünç alan üyeler, yaş gruplarına göre değerlendirildi. Yapılan değerlendirme sonrasında minik üye Can Gözümoğulları, çocuk okurlardan Begüm Şen, yetişkin okurlardan Murat Mertoğlu’a kitap hediyeleri ve plaketleri Nilüfer Belediye Başkan Danışmanı Sibel Özer tarafından verildi. Bağışlarıyla Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri koleksiyonunu zenginleştiren Yüksel Baysal, Arzu Yeter Kırman, Elvan Topallı, Huri Ülker'e de teşekkür edildi.


AÇEV iş birliğiyle Nilüfer Belediyesi Kütüphaneleri’nde gerçekleştirilen okuma-yazma kurslarının gönüllü eğitmenleri Zehra Baran ve Ülkü Akçelik'e de teşekkür edilen törende, yıllardır okuyucuların yazma ve okuma serüvenlerine rehberlik eden atölye yürütücülerine; Yaratıcı Yazarlık Atölyesi yürütücüsü Hakan Akdoğan'a, Hızlı Okuma Atölyesi yürütücüsü İbrahim İmran Öztahtalı'ya, Yaratıcı Okuma Atölyesi’nin gönüllü eğitmeni Nilüfer İnceman Akgün'e de Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Sibel Özer plaketlerini verdi. Törende, atölye katılımcıları,  katılım belgelerini eğitmenlerin elinden aldılar.