haber

Özel eğitimde indirim protokolü

Nilüfer Belediyesi ve Küpkök Eğitim Kurumları arasında, eğitim hizmeti almak amacıyla başvuruda bulunan Nilüfer Belediyesi çalışanları ve çalışanın 1.derece yakınlarını kapsayan indirim protokolü imzalandı.

 

Çalışanları için çeşitli kurum ve kuruluşlarla özel indirim imkanı sağlayan Nilüfer Belediyesi, son olarak Küpkök Eğitim Kurumları ile indirim protokolü imzaladı.

Küpkök Eğitim Kurumları adına Süleyman Bursalı ve Nilüfer Belediyesi adına Başkan Yardımcısı Adem Vural arasında imzalanan protokole göre Nilüfer Belediyesi çalışanları ve çalışanın 1.derece yakınları için Küpkök Eğitim Kurumları cari fiyat listesi üzerinden yüzde 40 indirim uygulanacak. Nilüfer Belediyesi çalışanlarının bu indirim oranlarından faydalanabilmesi için Küpkök Eğitim Kurumları'na Nilüfer Belediyesi personel kartını ibraz etmesi yeterli olacak.

Kurumun Bursa’da, kolej Küpkök Ortaokulu, Anadolu Lisesi – Fen Lisesi, Küpkök 1112, Beşevler Bireysel Eğitim Üniversiteye Hazırlık Kurs Merkezi, Çekirge Özel Öğretim Kursu ve Konak Kişisel Gelişim Kurs Merkezi isimleri ile 5 kampüsü bulunuyor.