Potada Nilüfer galibiyeti sürüyor

Nilüfer Belediyespor Şahinkaya Basketbol Takımı, Erkekler Bölgesel Basketbol Ligi’nde 9. hafta maçını Orhangazi Belediyespor ile gerçekleştirdi. Yüzüncü Yıl Spor ve Gençlik Merkezi’nde gerçekleşen karşılaşma boyunca Nilüfer Belediyespor üstünlüğü elinde tuttu.

İlk periyot 23-19 Nilüfer Belediyespor’un üstünlüğü ile bitti. İkinci periyotta pota altı üstünlüğü ele geçiren mavi yeşil beyazlı basketbolcular ilk yarıyı 45-27 önde tamamladı. Oyun üstünlüğünü 3. periyotta da elinde tutan Nilüferli basketbolcular bu periyotta aradaki farkı açarak durumu 70-30’a taşıdı. Aradaki farkın açılmasının ardından son periyotta Nilüfer Belediyespor genç oyunculardan kurulu bir beşli ile sahada mücadele etti. Nilüferli basketçiler maçı 92- 42 kazanarak klasman grubuna yükselmeyi garantiledi.