haber

Ramazan Sokağı’nda başkanlardan mini konser

Cumhuriyet Meydanı’ndaki Ramazan Sokağı her gece farklı etkinliklerle renkleniyor. Ramazan Sokağı’nda bu defa Afyonlular Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği kültürel etkinliklerini Bursalılar’la buluşturdu. Geceye Nilüfer Belediyesi’nin kardeş kenti Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’in sahne performansları damga vurdu.

 

Dinar Belediye Başkanı Acar, sevilen Türk Sanat Müziği eserlerini büyük ustalıkla seslendirirken Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de Yeşil Ördek ve Ormancı türkülerini söyleyerek katılımcıları coşturdu. Yöresel sanatçıların da yer aldığı gecede Başkan Bozbey,  Saffet Acar’a çiçek vererek katılımı için tüm halk adına teşekkür etti.

 

Başkan Bozbey ve Saffet Acar, Ramazan şenlikleri öncesinde de Halk Evi’nde bir araya geldiler. İki başkan yapacakları ortak çalışmaları görüştü.

 

Maksempınar’da iftar buluşması

Nilüfer Belediyesi tarafından Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve dayanışma içerisinde geçirilmesi için her akşam farklı mahallede düzenlenen iftar yemekleri, Maksempınar Mahallesi ile devam etti. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Danışmanı Osman Günay ve Maksempınar Mahalle Muhtarı Mehmet Eren ile birlikte tüm mahalleli iftar sofrasında bir araya gelerek oruçlarını birlikte açtı. Birlikte yenilen yemeğin ardından Başkan Bozbey mahalle halkıyla bir süre sohbet etti.