haber

Nilüfer’e Sırbistanlı sol kanat

Hentbolda transferde hareketli günler geçiren Nilüfer Belediyespor, flaş bir ismi renklerine bağlayarak kadrosunu güçlendirdi. Sezona mutlak başarı parolasıyla girmeyi hedefleyen Nilüfer Belediyespor, Sırbistan’ın en yetenekli oyuncuları arasında gösterilen, Sırbistan Genç ve A Milli Takımları’nda da görev yapmış olan Jozef Holpert’i renklerine bağladı.

 

Geçen sezon RK Metaloplastika Sabac takımında oynayan sol kanat oyuncusu Holpert, 27 yaşında ve 1,92 boyunda. 2009 yılında gerçekleştirilen Akdeniz Oyunları’nda hentbol branşında şampiyon olan Sırbistan Milli Takımı’nda da görev alan Holpert, yeni sezonda Nilüfer Belediyespor’un başarısı için ter dökecek.

 

Değerli ve yetenekli bir oyuncuyu kadrosuna kattıklarını belirten Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, “Jozef Holpert’in, şampiyonluk yolunda takımımıza büyük katkı sağlayacağına inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Nilüfer Belediyespor daha önce Çağlayan Öztürk, İbrahim Üçdağ, Şuayip Işıldak, Kayhan Akat ve Çetin Çelik ile sözleşme imzalamıştı.


Oyuncunun performansı için bu videoya göz atabilirsiniz.

https://www.youtube.com/watch?v=ofUaIJJ3ItU