Ramazan Sokağı’nda türküler geçidi

Nilüfer’de Ramazan etkinlikleri dolu dolu geçiyor. Halk Evi Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen Ramazan Sokağı’nda bu defa Nilüfer Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu sahne aldı. Türkiye’nin dört bir yanından eserleri başarıyla seslendiren koro konser sonunda alkış aldı. Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Ali Kızılkaya da Şef Yaşar Kemal Alim’e koro adına çiçek vererek performansında dolayı kutladı.

Gecede balon şov gösterisi ilgiyle izlenirken, Çerkez Derneği’nin folklör ekipleri de sergiledikleri danslarla ayakta alkışlandı.

Bozbey Fadıllı’da iftar açtı

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Ramazan iftarını bu kez Fadıllı’da açtı. Eşi Seden Bozbey ile birlikte Nilüfer Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen iftar programına katılan Bozbey, daha sonra mahalle halkıyla bir araya gelerek sohbet etti.