Rektör Kılavuz’dan Nilüfer’e iadei ziyaret

Bursa Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret etti. Ziyaret sırasında rektör yardımcıları ve Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları da hazır bulundu. Rektör Kılavuz, Başkan Turgay Erdem ve ekibine bir kez daha görevinde başarılar diledi. Üniversitenin çalışmaları hakkında bilgi veren Ahmet Saim Kılavuz, kurumlar arası işbirliğine hazır olduklarını ifade etti. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Başkan Turgay Erdem, üniversite ile Nilüfer Belediyesi’nin geçmişte örnek çalışmalara imza attığını belirtti. Başkan Turgay Erdem, ziyaret sırasında Fethiye Kültür Merkezi’nin kullanımı ve ortak çalışmalar yapılması üzerine talebini yineledi.

Rektör Ahmet Saim Kılavuz da yapılan planlama çalışmalarının ardından konuyu değerlendirebileceklerini dile getirdi. Ziyaret sonunda Başkan Turgay Erdem, günün anısına Prof. Dr. Ahmet Saim Kılavuz’a teşekkür plaketi verdi.