Resim Atölyesi kursiyerlerinden sergi

Ressam Sabriye Tanış’ın eğitmenliğini yaptığı Nilüfer Belediyesi Resim Atölyesi’nin Beşevler Gençlik Merkezi ve Konak Kültürevi’nde eğitim gören öğrenciler, yıl boyunca yaptıkları eserleri sanatseverlerin beğenisine sundu.

Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda düzenlenen Yılsonu Resim Sergisi’nin açılışına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ile Fransa’dan Nilüfer’de incelemelerde bulunmak için gelen heyetin yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

Resim Atölyesi’nde eğitim gören 60 kursiyerin eserlerinin yer aldığı sergi büyük beğeni topladı. Başkan Bozbey de Fransız konuklarla birlikte sergiyi gezdi.

Bozbey daha sonra Fransız konuklarla birlikte kursiyerlere sertifikalarını da verdi. Sergi 20 Haziran’a kadar Halk Evi’nde ziyaret edilebilecek.