haber

Resim Atölyesi kursiyerlerinin sergisi hayran bıraktı

Nilüfer Belediyesi Resim Atölyesi'nde eğitim alan 5 yaşından 65 yaşına kadar farklı yaş gruplarından kursiyerler, iki aylık çalışmalarını açtıkları sergiyle izlenime sundu. Konak Kültürevi'nde düzenlenen serginin açılışına Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ali Kızılkaya, Atölye Eğitmeni Sabriye Tanış Altun ile çok sayıda sanatsever katıldı. 120 kursiyerin akrilik, guaj, kara kalem, yağlı boya ve birçok farklı teknikle yaptığı resimlerden oluşan sergi katılımcıları hayran bıraktı. 


Sergi açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ali Kızılkaya, Atölye Eğitmeni Sabriye Tanış Altun ve kursiyerleri başarılı çalışmalarından dolayı kutladı ve tüm sanatseverleri sergiyi görmeye davet etti. 


Atölyeye katılanlar arasında, lise ve üniversitelerin güzel sanatlar bölümüne hazırladıkları kursiyerlerin de olduğunu belirten Eğitmen Sabriye Tanış Altun da, "Atölyemizde her yaştan kursiyerimiz bulunuyor. Kısa süre içinde yaptığımız çalışmaları sergilemek istedik. Sergiye gösterilen ilgi bizi çok memnun etti. Resim yapmaya ilgi duyan herkes atölyemize gelerek eğitimlerimize katılabilir" şeklinde konuştu.


Konuşmaların ardından Nilüfer Belediyesi Başkanvekili Ali Kızılkaya, Altun ile birlikte kursiyerlere katılım belgesi verdi. Yaklaşık 250 eserin bulunduğu sergi, bir hafta boyunca izlenime açık kalacak.