haber

Robinson dansı Nilüfer’de öğreniyor

Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’  yeni sezonda çocuk oyunu Robinson Dans Öğreniyor ile küçük tiyatro tutkunlarının karşısında olacak. Nilüfer Belediyesi ‘Tiyatro’ ve My Art Tiyatro ortak prodüksiyonu olan Robinson Dans Öğreniyor adlı oyunun prömiyeri Konak Kültürevi’nde yapıldı. Prömiyere  katılan Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Pınar Göz çocuklarla birlikte oyunu izledi.

 

Prömiyer minik tiyatro meraklılarının yoğun katılımı ile gerçekleşti. Hansjörg Schneider tarafından yazılan, Namık Ünlü ve Cemal Ünlü tarafından çevrilen oyunun yönetmeni Turan Günay.

 

Cenk Turan, Tümay Revşan Kargın, Işıl Öztürk, Nergis Acar ve Osman Yılmaz’ın rol aldığı oyun çocukları hem güldürdü hem de eğlendirdi. Issız bir adada yalnız adam Robinson’un, yeni dostluklar kurarak insanın yanlış yapabileceği ama yalnız olamayacağı kanısına vardığı sürecin anlatıldığı oyun büyük alkış aldı.

 

Her hafta pazar günleri saat 12.00’de Konak Kültürevi’nde çocuklarla buluşmaya devam edecek olan “Robinson Dans Öğreniyor” 2017 yılı Mayıs ayı sonuna kadar sahnede kalacak. Oyun, her hafta içinde de bir gün Nilüfer’in köy okullarında ücretsiz oynanacak.