Rumelisiad'dan Başkan Erdem'e ziyaret

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'e tebrik ziyaretleri devam ediyor. Başkan Turgay Erdem'e, bir ziyaret de Rumelisiad'dan geldi. Rumelisiad Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i Halk Evi'nde bulunan makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem de, Rumelisiad Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne teşekkür etti.

Gündeme ilişkin sohbet edilen ziyarette Rumelisiad Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Kumova, Rumelisiad Parkı ve binasının yapılmasında Nilüfer Belediyesi'nin büyük katkısı olduğuna da  vurgu yaptı.  Kumova, parkın içinde Minia Rumeli Projesi’nin çalışmalarını yürüttüklerini belirterek, parkın çekim merkezi haline geldiğini söyledi.