haber

Şampiyon adayları sertifika aldı

Düzenlediği eğitimler ve spor yatırımları ile dikkat çeken Nilüfer Belediyesi, yaz spor okullarında binlerce öğrenciye yaz aylarında tatille sporu birleştirme imkanı sunuyor. Belediyespor bünyesinde açılan yaz spor okullarının yüzme dalında birinci dönem kursiyerleri sertifikalarını aldı. 700 dolayında öğrenciye kurs bitirme belgelerini Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Naci Kale ve Belediye Meclis Üyesi Metin Tuncel verdi.

Nilüfer Belediyesi’nin sporun ve sporcunun yanında olduğunu kaydeden Başkan Naci Kale , çocuklarını kendilerine emanet eden ailelere teşekkür etti. Kale, “Belediyelerin spor kulüplerine olan katkısını sınırlandıran yeni düzenlemelere karşı Nilüfer Belediyesi’nin spora olan yatırımlarını sürdüreceğini umuyoruz.Amacımız Nilüfer halkına ve genç kuşaklara yaşam boyu spor yapma bilincini aşılamak, gerekli sportif, sosyal ve kültürel etkinliklere imkan sağlamak,” dedi.

Konuşmaların ardından yaşları 5 ila 14 arasında değişen çocuklara sertifikaları verildi. Konak Olimpik Yüzme  Tesisleri ve Çalı Kapalı Yüzme Havuzu Tesisleri’nde iki haftalık eğitimler halinde, toplam 5 dönem düzenlenecek yüzme dersleri yaz sonuna kadar devam edecek.