Şampiyon Atölye Korsanları

Nilüfer Belediyespor Tesisleri’nde Atölye Korsanları ve Mali İşler Müdürlüğü takımları arasında yapılan final maçının ardından kupayı kaldıran taraf Atölye Korsanları oldu. Yaklaşık bir ay süren Nilüfer Belediyesi Fuat Sakarya Futbol Turnuvası'nda Atölye Korsanları, Mali İşler Müdürlüğü takımını 2-1 yenerek şampiyonluğu kazandı.

8 takımla 110 personelin katıldığı futbol turnuvasında ikinciliği Mali İşler Müdürlüğü,  üçüncülüğü İmar Müdürlüğü dördüncülüğü ise Zabıta Müdürlüğü kazandı.

Kupa törenine katılan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, kazanmak ve kaybetmenin önemli olmadığını vurgulayarak “5 yıl önce trafik kazasında kaybettiğimiz Fuat Sakarya kardeşimiz adına düzenlemiş olduğumuz turnuvaya katılan tüm arkadaşlarımı tebrik ediyorum,” dedi.