haber

Şampiyon hentbolcular kupayı Bozbey’e getirdi

Nilüfer Belediyespor bu yıl hentbolda fırtına gibi esmeye devam ediyor. A takımıyla play-off müsabakalarında şampiyonluk mücadelesi vererek büyük heyecan yaşayan Nilüfer Belediyespor, genç takımıyla mutlu sona ulaştı. 5-10 Haziran tarihleri arasında Kastamonu’da düzenlenen Genç Erkekler Hentbol Türkiye Şampiyonası finalinde İstanbul Anafen Koleji’ni 35-31 yenen Nilüfer Belediyespor, 2012-2013 Sezonunu şampiyon tamamladı. Başarının ardından kulüp idarecileri ve Teknik Sorumlu M.Fatih Işık, takımla beraber Onursal Başkan Mustafa Bozbey’i ziyaret etti. 


Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Mustafa Bozbey, “Elde edilen başarı bizleri son derece mutlu etti ve gururlandırdı. Bu başarıyı bekliyorduk. Alt yapıya verdiğimiz önemin karşılığını birkez daha almış olduk. Genç takımımız A takımı destekleyecek ve Nilüfer Belediyespor hentbolda daha iyi konumlarda yer alacak. Sportif, kültürel, sosyal ve ders başarısını birlikte yürütebilirseniz, hepiniz ileri de büyük bir kariyer ve konuma sahip olabilirsiniz. Başarınızın devamını diliyorum,” dedi. 

Teknik Sorumlu M. Fatih Işık da desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür ederek, başarı çıtasını daha ileri seviyelere taşıma sözü verdi. 

Konuşmaların ardından Başkan Bozbey, takım ve idarecilere teşekkür belgesi ile plaket vererek başarılarından dolayı kutladı.