Sevdalinka Nilüfer'de yankılanacak

Yerli ve yabancı çok sayıda sanatçıyı Bursalılar ile buluşturan Nilüfer Belediyesi, “Dünya Sesleri Nilüfer’de” etkinliği kapsamında bu ay Bosna Hersek’ten adını dünyaya duyurmayı başaran Amira Medunjanin’i ağırlayacak. İlk albümü Rosa ile 2004 yılında büyük ses getiren Amira, 20 Kasım Çarşamba saat 20.00’da Nâzım Hikmet Kültürevi’nde sahne alacak. Yerel müziklerden evrensele ulaşan tarzıyla, Boşnak gençlerin en sevdiği sanatçılardan biri olmayı başaran Amira’nın sesi, Bosna-Hersek ve Balkan ülkelerinin sınırlarını aşarak dünya sahnelerinde yankılanmaya başladı.

Güzelliği, hüznü ve içli havasıyla Bursalı hayranlarını büyülemeye hazırlanan Amira’nın konser biletleri, Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi, Nâzım Hikmet Kültürevi, Uğur Mumcu Sahnesi’nden tam 10 TL, indirimli 7,5 TL karşılığında alınabilecek.