haber

Sevgi Korosu’ndan Bozbey’e yeni yıl sürprizi

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala çok özel bir konsere imza atan Sevgi Korosu, Uğur Mumcu Sahnesi’nde 2014 yılını coşkuyla karşıladı. Şef Meltun Kadıoğlu yönetiminde yeni yıl şarkısıyla başlayan konserin dinleyicileri arasında ünlü sanatçı Fatih Erkoç da vardı. Yeni Yıl Özel konserine çok özel şarkılarla hazırlanan Sevgi Korosu, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey  adına yazdıkları “Bozbey Marşı”nı seslendirerek,  Başkan  Bozbey’e sürpriz yaptı. Bütün salon hep bir ağızdan "Bize Bozbey Gerek, Bozbey Gerek" diyerek marşa eşlik etti. Sürpriz karşısında duygulanan Bozbey, şarkının sonunda koroyu ayakta alkışladı.

Sahneye çıkarak marşı koroyla birlikte de söyleyen Bozbey, söz yazarı Ahmet Atasoy’a ve müziğini besteleyen Meltun Kadıoğlu’na teşekkür etti.

 

  “Uzun ince bir yoldayım”, “Evlerinin önü handır”, “Yemeninde hare var” gibi birbirinden özel eserleri seslendiren Sevgi Korosu, yeni yıla girerken katılımcılara unutulmaz bir gece yaşattı. Ünlü sanatçı Fatih Erkoç’un da sahneye çıkarak “Kalamış” şarkısını seslendirmesi  konukları  kendinden geçirdi.

 

Bozbey Marşı


Nilüfer ki, has çağdaşlık,

Ufku aydın, yolu açık,

Nilüferli, meydana çık,

Haykır: “Ey halk, ne han, ne bey,

Bize Bozbey gerek, Bozbey!”

 

O, Atatürk kökündendir,

Çok denenmiş, çok bilendir,

Güvenilen, sevilendir,

Çalsın davul, çağırsın ney,

“Bize Bozbey gerek, Bozbey!”

 

Meydanlara çıkmak gerek,

Yürekleri yakmak gerek,

Tek sesten haykırmak gerek,

“Dostlar, bugün en güncel şey-

Bize Bozbey gerek, Bozbey!”

 

Söz: Ahmet Atasoy

Müzik: Meltun Kadıoğlu