Yeni yıl Nilüfer’de coşku dolu karşılanacak

Yeni yıla günler kala Nilüfer’in en işlek adresi olan Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’nı yıldızlarla süsleyen Nilüfer Belediyesi, yılbaşı gecesi de Görükle’de düzenlenecek Zakkum konseriyle coşkuyu artıracak.

Son dönemin gözde grupları arasında yer alan Zakkum’un konseri, 31 Aralık Salı akşamı saat 21.30’da Eski Pazaryeri olarak da bilinen, Gelibolu Caddesi’nde, Trio Yaşam Merkezi karşısındaki alanda yapılacak. Nilüferliler, ücretsiz düzenlenen konserin tadını doyasıya çıkaracak. Nilüfer Belediyesi’nin 2014’e umutlar ve sevinçle başlanmasını sağlayacak olan bir diğer etkinliği de havai fişek gösterileri olacak.

Kentin 13 noktasında saat tam 24.00’te başlayacak olan havai fişek gösterileri Nilüfer’in ışıltısının ve gülümseyen yüzünün gökyüzündeki imzası olacak.