Sevin Okyay minik okurlarıyla buluştu

Sevin Okyay, Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürlüğü tarafından düzenlenen Çocuklarla Kitap Söyleşileri etkinliğinde minik okurlarıyla bir araya geldi. Nilüfer’den çeşitli ilkokul öğrencilerinin katıldığı söyleşide çalışma hayatı ve yazdıklarıyla ilgili bilgiler verdi. Küçük yaştan bu yana yazar olmak istediğini dile getiren Okyay, 20 yıldır kitap yazdığını dile getirdi. Aynı zamanda çevirmenlik de yapan Okyay, kitap yazmanın içindekileri yansıtması açısından daha rahat olduğunu kaydederek, bir yazarın başka yazarlardan etkilenmesinin normal olduğunu belirtti.

Gazetecilik, eleştirmenlik, çevirmenlik, TV-radyo programcılığı da yapan Okyay, en çok yazarlıktan keyif aldığını söyledi.

Okyay daha sonra minik okurlarının sorularını da yanıtlayarak, Tetila ile Nemne adlı kitabını da imzaladı. Söyleşi sonunda Nilüfer Belediyesi Kütüphane Müdürü Şafak Pala, yazarın resminin bulunduğu özel bir tabloyu Okyay’a hediye ederek teşekkür etti.