Susurluk Belediyesi Nilüfer’i örnek alacak

Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney’i makamında ağırladı. Ziyaret sırasında İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır, İYİ Parti Susurluk İlçe Başkanı İzzet Özdemir, CHP Susurluk İlçe Başkanı İsmail Çakır, İYİ Parti Mustafakemalpaşa İlçe Başkanı Tevfik Demir, İYİ Parti Karacabey İlçe Başkanı Erdem Uğur, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özer Anaç, İYİ Parti Nilüfer İlçe Başkanı Levent Öncü ile Nilüfer Belediyesi Başkan yardımcıları da hazır bulundu. Başkan Turgay Erdem’e ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulunan Nurettin Güney, çalışmalarında başarılar diledi. Susurluk’un ekonomik ve tarımsal yapısı hakkında bilgiler veren Başkan Güney, Nilüfer Belediyesi’nin bilgi ve deneyimlerinden yararlanmak istediklerini dile getirdi. Susurluk’un kendilerinden büyük beklentileri olduğunu belirten Başkan Nurettin Güney, “Bizim yerimizde sayma lüksümüz yok. Bizim farkındalık oluşturup bölgemize insanımıza faydalı olmamız gerekir. Birçok kaynak ve özelliğe sahip ilçemizi hak ettiği değere ulaştırmak istiyoruz. Nilüfer Belediyesi’nin tecrübelerinden yararlanmak istiyoruz” dedi.

Susurluk Belediye Başkanı Nurettin Güney, Nilüfer Belediyesi ile kardeş kent olmak için de talep de bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, iş birliği için gerekeni yapmaya hazır olduklarını söyledi. Nilüfer Belediyesi’nin çalışmalarıyla Türkiye’de birçok kurum ve kuruluşa örnek olduğunu belirten Turgay Erdem, Susurluk Belediyesi’ne de kapılarının açık olduğunu ifade etti. Ziyaretin sonunda Başkan Erdem ve Güney birbirlerine günün anısına hediyeler verdi.