Tarla Kuşuydu Juliet’e Nilüfer’de tam not

5. Nilüfer Tiyatro Festivali, Türkiye’den ve yurt dışından seçkin oyunları tiyatroseverlerle buluşturuyor. Festivalde bu defa Antalya Şehir Tiyatroları sahne aldı. Ephraim

Kishon’un yazdığı ve başarılı oyuncu Engin Alkan’ın yönetmenliğini yaptığı komedi türündeki oyuna ilgi büyüktü.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de eşi Seden Bozbey ile birlikte oyunu izleyenler arasındaydı.  İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları’nda Engin Alkan’ın rejisiyle dört sezon boyunca kapalı gişe oynayan ve çok sayıda ödülle onurlandırılan oyunu aynı reji tasarımıyla bu kez çağdaş bir klasik olarak sahneleyen Antalya Şehir Tiyatroları, Nilüfer’de izleyici karşısına çıktı.

Romeo ve Juliet’in trajik öyküsüne mizahi bir bakışla yaklaşan yapım, “Öten tarla kuşu muydu? bülbül müydü?” absürt sorusunun altındaki “Aşk nasıl olur bu hale gelir?”sorusuna yanıtılar arıyor.

Kahkaha dolu oyunu seyirciler ayakta alkışladı.