Nilüfer Belediyespor yine birincilik kürsüsünde

Nilüfer Belediyespor bisikletçileri İstanbul ve İzmir’de düzenlenen yarışların her ikisinde de birincilik aldı. Türkiye Bisiklet Federasyonu’nun düzenlediği sezonun 3. yarışı Salcano MTB Cup C1 Yarışı İstanbul Arnavutköy’de yapıldı. 9 ayrı kategoride 174 sporcunun katılımıyla gerçekleşen yarışta Nilüfer Belediyespor’dan Samet Bulut birinci oldu.

Türkiye Bisiklet Federasyonu Faaliyet Programında sezonun 2. yarışı olarak yer alan İzmir MTB Cup Yarışı da 9 ayrı kategoride 163 sporcunun katılımıyla İzmir Güzelbahçe’de yapıldı. Heyecanlı geçen bu yarışmada da Nilüfer Belediyespor’dan Samet Bulut yine birincilik kürsüsünde yer aldı.

İki ayrı yarıştan birincilik madalyası ile Bursa’ya dönen Nilüfer Belediyespor Bisiklet Takımı’nı Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey kutladı. Aldıkları başarının sevincini yaşayan Nilüfer Belediyesporlu bisikletçiler de Başkan Bozbey’e ve Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık’a verdiği destek için teşekkür ederek, yeni madalyalar için de söz verdiler.