Tuğberk Çatkın Nilüfer’de

Nilüfer Belediyespor Erkek Hentbol Takımı, takıma takviyeler yapmaya devam ediyor. Yeni sezonda üst sıraları hedefleyen Nilüfer Belediyespor, son olarak Merzifon Belediyespor’dan Tuğberk Çatkın’ı kadrosuna kattı. Sol oyun kurucu mevkisinde forma giyen Tuğberk Çatkın, Nilüfer Belediyesi Üçevler Spor Tesisleri’nde düzenlenen törenle sözleşmeyi imzaladı.

Güçlü bir kadro oluşturmak için çalışmalarını sürdürdüklerini kaydeden Nilüfer Belediyespor Kulübü Başkanı Muhammet Aydın, “Bu sezon tüm branşlarımızda başarı hedefliyoruz. Ligi üst sıralarda bitirip Nilüfer’i en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi. 27 yaşında ve 1,90 cm boyundaki başarılı sporcu, hentbola Adana Akdeniz Koleji’nde başladı. Ardından Büyükşehir Belediye Ankaraspor, Göztepe ve Merzifon Belediyespor formalarını giydi.