Türkülerle gönülleri fethettiler

Nilüfer Belediyesi tarafından düzenlenen Nida Ateş’le Telden Dilden Gönülden programı her ay birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor.

Nida Ateş, bu defa bağlama ustası Cengiz Özkan ile birlikte sanatseverlerin karşısına çıktı.

Uğur Mumcu Sahnesi’nde düzenlenen konsere iki sanatçının hayranları yoğun ilgi gösterdi. Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcıları Turgay Erdem, Ahmet Çakıcı ve Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun’un da izleyiciler arasında yer aldığı konserde, Nida Ateş ve Cengiz Özkan performanslarıyla göz doldurdu. Türk halk müziğinin iki önemli isminin sahne aldığı gecede konuklar keyifli anlar yaşadı. Usta sanatçılar Cengiz Özkan ve Nida Ateş birlikte söyledikleri türkülerle katılımcıları Anadolu’nun farklı yörelerine yolculuğa çıkardı.

İzleyenlerin türkü ziyafeti yaşadığı konserin sonunda Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Turgay Erdem ve Meclis Üyesi Rahşan Duygu Tursun sanatçılara performanslarından dolayı teşekkür ederek çiçek verdi.