Tuvaller renklerle can buldu

Resim Aşıkları Grubu, bir yıllık emeklerinin ürünlerini Nilüfer Belediyesi Halk Evi Sergi Salonu’nda açtıkları sergiyle sanatseverlerin beğenisine sundu. Sergi açılışına Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman ile çok sayıda vatandaş katıldı. ‘Sevgilim Sanat’ adlı karma resim sergisinin açılışında konuşan Nilüfer Belediyesi Başkan Yardımcısı Bukle Erman, “Sanatla bağlarınızın kopmamasını diliyorum” dedi. Sergide yer alan resimleri tek tek inceleyen Başkan Yardımcısı Erman, Eğitmen Yasemin Süzer ve kursiyerleri çalışmalarından dolayı kutladı.

Kursiyerlerin peyzaj, figür ve soyut kompozisyonları tuvale yansıttığı eserler, sanatseverleri hayran bıraktı. Resim Aşıkları Grubu’ndan 26 kursiyerin toplam 58 eserinin yer aldığı ‘Sevgilim Sanat’ sergisinde yağlı boya ve sulu boya çalışmalar bulunuyor. Birbirinden güzel resimlerin yer aldığı sergi 21 Şubat Salı gününe kadar izlenime açık kalacak.