Uluslararası Rotary Dünya Başkanı’ndan teşekkür ziyareti

Uluslararası Rotary Dünya Başkanı Jhon Geran Nilüfer Belediyesi’ni ziyaret etti. Rotary 2440 Bölge Govarnörü İsmail Rodoplu ve beraberindeki heyetle birlikte Başkan Bozbey ile bir araya gelen Jhon Geran, Nilüfer’e övgüler yağdırdı. Bursa’ya daha önce de geldiğini ve en son ziyaretini 2008 yılında gerçekleştirdiğini kaydeden Jhon Geran, “Nilüfer son yıllarda çok değişmiş ve gelişmiş. Nilüfer Belediyesi’ne birlikte yaptığımız iş birliğinden dolayı teşekkür ediyorum. Bursa’daki arkadaşlarımız insanlık adına yapılacak tüm projelerde üzerlerine düşeni yapmaya hazır,” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Mustafa Bozbey de Nilüfer hakkında bilgi vererek, “Bugüne kadar Rotaryenlerle birlikte çok önemli işlere imza attık. Nilvak-Çekirge Rotary ortak projemiz Bursa’da önemli bir ihtiyaca cevap verdi. Nilüferliler adına Rotary camiasına teşekkür ediyorum. Rotary Kulüpleri ile insanlık için her projeye destek vermeye hazırız,” diye kaydetti.