Veteranlarda şampiyon Nilüfer Fethiyespor

Nilüfer Belediyesi, Nilüfer Belediyespor ve Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) işbirliğiyle bu yıl yedincisi düzenlenen Nilüfer Görükle Balkan Panayırı, Veteranlar Futbol Turnuvası’nın şampiyonunun belli olmasıyla sona erdi. Dumlupınar Mahallesi Ali Durmaz Stadyumu’nda gerçekleştirilen turnuvada, veteranlar şampiyonluk için ter döktü. Zorlu mücadelelerin yaşandığı turnuvada Nilüfer Fethiyespor ile Balkanspor takımları final müsabakasında karşı karşıya geldi. Taraftarın yoğun ilgi gösterdiği final maçının normal süresi 1-1’lik eşitlikle tamamladı. Seri penaltı atışlarıyla şampiyonun belirlendiği futbol turnuvasında Nilüfer Fethiyespor, Balkanspor’u 7-6’lık üstünlük sağlayarak birincilik kupasını kaldıran taraf oldu.

Diğer taraftan üçüncülük ve dördüncülük mücadelesine çıkan Milletspor, Kirliler takımını yenerek turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Şampiyonluk mücadelesinde dereceye giren takımlara kupalarını Nilüfer Belediyesi Meclis Üyesi Atakan Çorbacı verdi. Çorbacı, “20-30 yıl önce Bursa futboluna emek vermiş, yeşil sahalarda değil, çamurlu sahalarda bizlere futbol izleme zevkini yaşatan sporcularımıza Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey adına teşekkür ederim” dedi. Nilüfer Fethiyespor’un şampiyon olduğu turnuvada Timsahlar Amerikan Futbol Takımı da gösteri maçı yaparak izleyicilerden büyük alkış aldı.