Yaşamın maskeleri Nilüfer’de

“Toplumda çoğu zaman maskelerimizle yaşıyoruz. İnsanlara bu maskelerle yaklaşıyoruz. Hem bir obje hem de metafor olarak kullandığım maskelerle insanların iki yüzlülüğünü ve büründükleri farklı kişilikleri ele almak istedim” diyen ressam,  Alman dışavurumcu ressamların sanat hayatı üzerindeki etkisini gizlemiyor.
Karşıt renklerle kurgulanan, depresif ve karamsar ifadelerin dikkat çektiği 32 adet yağlıboya- akrilik çalışmadan oluşan sergide primitif kültürlere ait maske ve çeşitli objeler de yer alırken, sanatçı eserlerinde sıklıkla oto portre kullanımını tercih ettiğini belirtiyor.
Serginin açılışını yapan Nilüfer Belediyesi Başkan Danışmanı Gülay Tezcan ise genç sanatçının eserlerinden oldukça etkilendiğini, farklı çalışmaların Bursa sanat dünyasına renk kattığını söyledi. Sergi 5 Ekim Cuma gününe kadar Nilüfer Belediyesi Konak Kültürevi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.