haber

Yavuz Selim de birlik ve beraberlik vurgusu

Yavuz Selim Gençlik Spor Kulübü sahasında gerçekleştirilen ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in de katıldığı tören, Cumhuriyet Halk Partisi ile Adalet ve Kalkınma Partisi temsilcilerini de  bir araya getirdi. CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli, AKP Bursa Milletvekili Mustafa Öztürk, CHP İl Başkanı Metin çelik, AKP İl Başkanı Sedat Yalçın ve ANASİAD Genel Başkanı Eyüp Kutlucan'ın hazır bulunduğu sünnet şöleni, yerel sanatçıların performansı ve spor kulübü öğrencilerinin gösterileri ile renklendi. Gecede sık sık Türkiye’nin doğusu ve batısıyla, Türk ulusunu oluşturan kültürel zenginliklerin tamamı ile bir bütün olduğu vurgusu yapıldı.

Yavuz Selim Gençlik Spor Kulübü’nün en büyük destekçileri arasında yer alan ANASİAD Genel Başkanı Eyüp Kutlucan, 1989 yılında kurulan Yavuz Selim Gençlik Spor Kulübü'nün bugüne dek Türk sporuna 700'ü aşkın sporcu kazandırdığını hatırlatarak, “Gençlerimizin başarısı için desteğimizi artırarak sürdürmeliyiz" dedi. Kutlucan, sporun toplumsal barış üzerindeki etkisini ise "Yavuz Selim Spor Kulübümüzün yetiştirdiği çocuklar polise taş atmaz, vatanına milletine sahip çıkar" sözleri ile vurguladı.

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ise "Sınırlı olanaklara sahip bu bölgede çocuklarımızın sportif aktivitelere ulaşması adına Yavuz Selim Spor Kulübü’nün üstlendiği görev çok önemli. Bu nedenle Yavuz Selim Gençlik Spor Kulübüne desteğimiz sürecek" derken, CHP Parti Meclisi Üyesi ve Bursa Milletvekili Sena Kaleli ise sporun birleştirici yanına vurgu yaptığı konuşmasında Yavuz Selim Gençlik Spor Kulübü Başkanı Orhan Sarsıcı ve ekibini sportif ve sosyal alanda dikkati çeken çalışmaları nedeni ile kutladı. 

Konuşmaların ardından Yavuz Selim Gençlik Spor Kulübü Geleneksel Sünnet Şöleni’ne katkı sağlayan kurum temsilcilerine plaket verildi.