haber

Yeni hizmet binasında geri sayım

29 Mayıs 2011 günü temeli atılan Nilüfer Belediyesi Hizmet Binası’nın kaba inşaatı tamamlandı. İhsaniye’de kent meydanı düzenlemesi ile bir bütün olarak tasarlanan ve tüm birimleri aynı çatı altında toplayarak hizmet etkinliğini artıracak şekilde planlanan yeni bina için geri sayım sürüyor.

Toplam 19.195 metrekare alana sahip olacak modern hizmet binasında incelemelerde bulunan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey,  Nilüfer Belediyesi’nin 2013 yılının ikinci yarısında yeni binasında hizmet vermeye başlayacağını açıkladı. “Nilüfer Türkiye’nin en modern ve en çevreci binasına sahip olacak” diyen Bozbey, yeni hizmet binasında Bursa milletvekilleri, muhtarlar ve sivil toplum kuruluşlarına da yer ayrılacağını söyledi.

Toplumun tüm kesimleri için Nilüfer Belediyesi çatısı altında demokratik bir buluşma ortamı yaratacaklarını kaydeden Başkan Bozbey, “Örneğin milletvekillerimize ayıracağımız bölümde vatandaşlarımız Ankara’ya gitmeden bu mekanda milletvekillerimizle görüşebilecekler“dedi.
Bozbey, Nilüfer Belediyesi Hizmet Binası’nda idari birimlerin, milletvekilleri, muhtaralar ve sivil toplum örgütleri için ayrılacak bölümlerin yanı sıra, sergi salonları gibi bölümlerin de yer alacağını sözlerine ekledi.