Yeni mahalleler de Nilüfer ile gülümseyecek

Nilüfer’i daha yaşanabilir bir kent haline getirme yolunda çalışmalarına emin adımlarla devam eden Nilüfer Belediyesi, Bütünşehir Yasası’yla birlikte köylerden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerine ziyaret gerçekleştirdi. Nilüfer Belediyesi Başkan yardımcıları Ahmet Çakıcı ve Adil Kayaoğlu, ilgili müdürlüklerden oluşturulan heyet, Dağyenice, Güngören, İnegazi, Kadriye, Korubaşı, Kuruçeşme, Maksempınar, Tahtalı, Unçukuru, Atlas, Üçpınar ve Yaylacık mahallelerinde incelemelerde bulundu. Mahalle muhtarları ve mahalle sakinleriyle bir araya gelen heyet, kanalizasyon, ulaşım, sosyal aktivite alanları, muhtarlık binalarının düzenlenmesi, metruk konutların yıkımı, futbol sahası ve mesire alanı gibi birçok ihtiyaçları masaya yatırdı. Mahalleleri gezerek sıkıntıları yerinde inceleme fırsatı bulan heyet, sorunların giderilmesi için çalışma başlattı. Ayrıca mahalleler arası bağlantı yolları ve sokaklardaki sorunlu yolları da inceleyen Başkan Yardımcısı Ahmet Çakıcı ve Adil Kayaoğlu, konunun çözüme kavuşması için ilgili müdürlüklere talimatlar verdi. Nilüfer’in merkez mahallelerine yapılan hizmeti yeni eklenen mahallelere de götüreceklerini ifade eden Çakıcı, “Nilüfer Belediyesi olarak sınırlarımıza yeni dâhil olan mahallelerimizde gereken hizmeti alacak. Nilüfer’in gülümseyen yüzünü buralarda da yansıtmak için kolları sıvadık. Bu ziyaretlerle bölgelerdeki ihtiyaçları yerinde görme fırsatı bulduk,” dedi.

Mahalle sakinleri ve muhtarlar da düzenlenen ziyaretten dolayı memnun olduklarını dile getirerek ihtiyaç ve sorunlarını konuklarına iletti.