haber

Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsoru MedicalPark

Yeni sezonda mutlak başarı hedefleyen Nilüfer Belediyespor’a MedicalPark Hastaneler Grubu’ndan destek geldi. 2014-2015 sezonunda Voleybol ve Hentbol’da birinci ligde mücadele edecek olan Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsorluğunu iki yıl boyunca MedicalPark Hastaneler grubu üstlendi. Nilüfer Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen protokol törenine Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve MedicalPark Bursa Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir katıldı.


Spor kenti olma yolunda emin adımlarla ilerlediklerini belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, MedicalPark Hastaneler Grubu’nun spora katkılarından dolayı teşekkür etti. Bozbey, “Böyle bir katkıyı, böyle bir desteği sağladığı için Medicalpark Hastanesi çalışanlarına ve doktorlarına teşekkür ederim. Umarım Medicalpark Hastanemize en az işimiz düşsün. Sporcularımız sağlıkla ilgili kontrollere gitsinler dileğimiz o. Ama sporda zaman zaman olumsuzluklar sakatlanmalar olabiliyor. Bu durumlarda sizlerin desteği ile sporcularımızın biran önce sağlığına kavuşmasıdır. Bu anlamda ben Medicalpark Gurubu’na verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum,” dedi.


MedicalPark Bursa Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir de, “Spora ve sporcuya çok önem veriyoruz. Hastaneler gurubumuz Türkiye’nin birçok spor kulübünün sponsoru. Nilüfer Belediyesi bizim için çok önemli ve ayrıcalıklı bir yer. Bursa’nın gözbebeği Nilüfer Belediyespor ailesinin bir parçası olmak istedik. Sadece sağlık alanında değil, her türlü konuda Nilüfer Belediyesi’ne destek vermeye hazırız. Nilüfer Belediyespor’un büyük başarılara imza atacağına inancımız tam. Biz de bu başarılarla gururlanacağız ve ‘Bizim de bu galibiyetlerde katkımız var’ diyeceğiz,” şeklinde konuştu.


Nilüfer Belediyespor’un sağlık sponsorluğuna imza atan MedicalPark Bursa Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık ve Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey voleybol ve hentbol takımlarının sporcularıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Nilüfer Belediyespor’un hentbol takımı oyuncuları Medicalpark Bursa Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir ile hatıra fotoğrafı çektirirken, havaya kaldırmaları renkli görüntülere sahne oldu.