haber

Yıldız voleybolculardan farklı galibiyet

Yıldız Kadınlar Eleme Grubu’nda Bursa Voleybol ile karşılaşan Nilüfer Belediyespor Yıldız Kadın Voleybol Takımı, mücadeleden 3-0 galip ayrıldı. Çekirge Spor Salonu’nda oynanan maçın ilk setini 25-3’lük farklı skorla kazanan Nilüfer Belediyespor, ikinci seti 25-7, üçüncü seti de 25-8 önde tamamladı.
Grupta oynadığı 6 maçın tamamını rakiplerine set vermeden 18 puanla bitiren Nilüfer Belediyespor Yıldız Kadın Takımı, Mart ayında gerçekleşecek olan Bursa 4’lü Final Grup maçlarında, Bursa’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmek için ter dökecek.
Karşılaşmayı Nilüfer Belediyespor Voleybol Başantrenörü Reşat Yazıcıoğulları ile birlikte   izleyen Nilüfer Belediyespor Başkanı Ali Karamık, gençleri kutladı. Çok güçlü bir altyapı oluşturduklarını belirten Başkan Karamık, “Takımımız, Küçükler, Yıldızlar, Gençler ve A Takım voleybol liglerinde Bursa ve Nilüfer’i  başarıyla temsil ediyor. Takımımıza desteğini esirgemeyen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’e teşekkür ediyorum. Nilüfer Belediyespor, sporun tüm branşlarında Türk sporuna katkı koymaya devam edecek” dedi.