haber

Yüzücüler başarılarını Bozbey ile paylaştı

Sporun farklı branşlarında aldığı başarılara bir yenisini daha ekleyen Nilüfer Belediyespor, Marmaris’te düzenlenen Olimpik Kulaçlar Şampiyonası Finalleri’nden dereceyle döndü.

4x50 metre karışık ve serbest stil bayrak yarışlarında Türkiye 2.’si ve Türkiye 3.’sü olan Çağan Bayram, Eren Güler, Önder Aydın, Kutay Karadeniz, Kenan Turnalı ile 50 metre kurbağalamada Türkiye 4.’sü olan Ayşenaz Acar, antrenörleri Tayfun Terim ile birlikte Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey’i Halk Evi’ndeki makamında ziyaret ederek sevinçlerini paylaştı.

Aldığı başarılardan dolayı sporcuları kutlayan Başkan Bozbey, “Spor kültürü ile yetişmiş insanlar, rekabetin yanında erdemli olmayı da öğreniyorlar. Bizlere ne mutlu ki Nilüfer’i gülümseyen insanlar kenti yaptık. Sizler başarı kazandıkça, bizler daha da mutlu oluyoruz” dedi.

Desteklerinden dolayı Başkan Bozbey’e teşekkür eden Antrenör Tayfun Terim de, “Sporcularımızın kendilerini geliştirmeleri için her türlü imkana sahibiz. Yüzücülerimizin bedensel gelişimi için aile, okul ve belediye ile birlikte hareket ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Ziyaretin sonunda Başkan Bozbey, şampiyonada derece yapan sporcuları ödüllendirdi.