Bozbey ödüllü tiyatrocuları kutladı

Sanatın her dalında özendiren ve örnek çalışmalara imza atan Nilüfer Belediyesi, tiyatro atölyeleri ve prodüksiyonlarının yanı sıra oyuncularıyla da göz dolduruyor. Nilüfer Belediyesi’nin bu yıl sahnelediği oyunu Matmazel Julie’den Esinti, gösterimde olduğu süre boyunca kapalı gişe perde açarken, başarısını Direklerarası Seyirci Ödülleri’nden gelen “En İyi Yönetmen” ödülüyle perçinledi.

Yine bu önemli organizasyonda Nilüfer Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu ile Nilüfer Sokak Oyuncuları’na da Direklerarası’ndan ödül yağdı. Nilüfer Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu’nun “Sessiz Çığlık” adlı oyunu, “Canlandırmada Bütünlük” , Nilüfer Sokak Oyuncuları’nın “Başka Bir Diyar” adlı oyunuyla Seçkin Kaymaz “Koreografi” ödüllerini aldı. “Sessiz Çığlık” oyunundaki performanslarıyla Melike Yaşar ve Ebru Şahin’e ise “Genç Yetenek” teşvik ödülleri layık görüldü.

Ödüllerin açıklanmasının ardından Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Nilüfer Kent Konseyi Tiyatro Topluluğu ve Nilüfer Sokak Oyuncularıyla bir araya geldi. Başarılarından dolayı genç yetenekleri kutlayan Başkan Bozbey, plaket vererek çalışmalarında kolaylıklar diledi.