Nilüfer’den Nilüfer’e özgürlük şarkıları

Nilüfer Belediyesi’nin “Sokaklara Özgürlük” temasıyla düzenlediği açık alan konserinde sahne alan ünlü sanatçı Nilüfer, “sokaklara özgürlük" için söylediği şarkılarla Nilüferliler'i coşturdu. Türk pop müziğinin usta sesi hayranlarına unutulmaz dakikalar yaşatırken performansıyla Nilüferliler'i büyüledi. On binlerce Nilüferli’nin FSM Hastane Alanı’nı doldurduğu gecede, Nilüfer’de ilk defa sahne almanın heyecanını yaşadığını belirten ünlü sanatçı , dillerden düşmeyen şarkılarını hayranlarıyla  birlikte söyledi. Sevilen sanatçı Nilüfer, “İnsanın kendi ismini taşıyan bir yere merhaba demesi biraz değişik geliyor ama güzel olan yanı da bu. Çok uzun yıllar sonra nihayet sizlere kavuştum çok mutluyum. Bu gece her şey olacak, hava çok güzel kalabalık çok güzel,” şeklinde konuştu.

“Nilüfer’e en çok kim yakışır?” diyerek binlerce kişiyle şarkılarını seslendiren Nilüfer, yılların tecrübesiyle sahnenin tozunu attırdı. Sanatçı hareketli şarkılarının  yanı sıra birbirinden güzel romantik şarkılarıyla da Nilüferlileri duygulandırdı.

Nilüfer, “O kadar basit gibi görünüyor ama hayat aslında ne kadar zor değil mi? Yine bu aralar ne kadar huzursuzuz, ne kadar üzgünüz, nasıl keyfimiz kaçık aslında. Bir an evvel her şeyin düzelmesini ve huzura kavuşmasını istiyoruz. Artık hiç bir gencimizin ölmesini istemiyoruz. Her gün televizyon başında ne olur bugün hiçbir kimsenin, hiç bir gencimizin canı yanmasın diye dua ediyoruz. İnşallah yakında. Biz huzurumuzu koruyalım, biz iyi niyetimizi koruyalım sabırlı olalım,” diyerek Türkiye sokaklarına barış mesajı gönderdi.

FSM Hastane Alanı’nda düzenlenen “Sokaklara Özgürlük” konserinde yaklaşık iki saat sahnede kalan ünlü sanatçı Nilüfer “Yaşamak ne güzel şey” şarkısıyla konserini tamamladı.Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de “Nilüfer’i Nilüferliler'le buluşturmak yıllardır özlemimdi ve nihayet bu akşam buluşturduk. Harikasınız, yüreğinize sağlık. Nilüfer’e Nilüfer yakıştı,” diyerek sanatçıyı performansından dolayı kutladı.