Nilüfer sağlıklı yaşam için bilinçli spor yapıyor

Sağlıklı yaşam için insan odaklı projeler hazırlayan Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor, ‘Sağlıklı Yaşam İçin; Spor Yapmak Sizden Kontrol Etmek Bizden’ sloganıyla sabah sporu yapan Nilüferliler'e destek veriyor. Yurttaşlar da sabah erken saatlerde Nilüfer Belediyesi’nin yaptırdığı özel parkurlara çıkarak sağlıklı yaşamanın mutluluğunu hissediyor. Spor eğitmenleri ve sağlık ekibinin de hazır bulunduğu sağlıklı yaşam için bilinçli spor etkinliğine katılan Nilüfer Belediyesi Sportif Etkinlikler Sorumlusu Adem Yakıncı, insan yaşamında spor yapmanın önemli olduğunu vurgulayarak çeşitli bahanelerle göz ardı edildiğini söyledi. Yakıncı, “Spor, hastalıkların bizi esir almasını engelleyen koruyucu bir yöntem olmasının yanı sıra bazı hastalıklarda tedavi amacıyla uygulanıyor. Bir insanın gelişiminde en az yemek, içmek kadar önemli bir yeri olduğunu vurgulamak amacıyla sağlıklı bir sabah programı hazırladık ve sağlık ekibimizle birlikte vatandaşlarımıza destek vermeye çalışıyoruz,” şeklinde konuştu.

Nilüfer Belediyesi ve Nilüfer Belediyespor’un düzenlediği sabah sporu etkinliklerinin periyodik olarak devam edeceği bildirildi.