Gülay Nilüfer'de sahne aldı

Gülay, Nilüfer Belediyesi’nin aralık ayı sanat etkinlikleri kapsamında Bursalı hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. Türk müziğinin sevilen sesi Gülay’ın Nâzım Hikmet Kültürevi’nde verdiği konserde, dillerden düşmeyen şarkılarını türkü dostlarıyla birlikte söyledi. Konserin açılışını “İstanbul ağlıyor” şarkısıyla yapan Türk Halk Müziği yorumcusu Gülay, konser boyunca birbirinden güzel eserleri seslendirdi. 1995 yılında çıkarttığı ilk albümünden de iki şarkı söyleyen sanatçı “Takvimlerden haberin yok mu?” şarkısıyla geceye damgasını vurdu.Gülay şarkılarıyla ve eşsiz yorumuyla halk müziği dinleyicisini kendinden geçirdi.

Yaklaşık iki saat sahnede kalarak Bursalı türkü dostlarına unutulmaz bir gece yaşatan Gülay’a Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey çiçek takdim ederek, performansından dolayı kutladı.