Nilüfer Belediyesi’nden Kalite Sempozyumu’na yoğun katılım

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve Nilüfer Belediye personelinin yoğun katılım gösterdiği sempozyum, Nilüfer Belediyesi’nin “Mükemmellik” arayışının da bir izlenim alanı olarak değerlendirildi.

Nilüfer Belediyesi’nin sponsorları arasında bulunduğu KalDer Bursa Şubesi ve BUSİAD işbirliğinde düzenlenen 12’inci Kalite ve Başarı Sempozyumu Almira Otel’de düzenlendi. Sempozyum’un bu yılki ana temasını “Yolculuk Nereye?” sorusu oluşturdu. Sempozyumda Nilüfer Belediyesi yoğun bir katılımla temsil edildi. Sempozyuma Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Başkan Yardımcıları Nazlı Yazgan, Yalçın Işıkyıldız, Meclis Üyesi Nilgün Berk, Strateji ve Geliştirme Müdürü Derya Özgök ve müdürlük personeli, İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü Nurşen Yakın ve müdürlük personeliyle diğer birim personeli katıldı. Sempozyum, geçtiğimiz yıl EFQM Mükemmellik Ödülü’ne layık görülen Nilüfer Belediyesi için de bir izlenim alanı olarak değerlendirilerek, oturumlar ve konuşmalar dikkatle dinlendi ve gerekli notlar alındı. Nilüfer Belediyesi yetkilileri sempozyum öncesinde KalDer Bursa Şubesi’nin alt toplantılarına da katılarak birikimlerini paylaşmıştı.

Başkan Bozbey sempozyum öncesinde Almira Otel’de açılan stantları gezerek, ilgililerden bilgi aldı. Bozbey ve sempozyuma katılan belediye personeli toplu fotoğraf da çektirdi.

12’inci Kalite ve Başarı Sempozyumu’nda “Yolculuk Nereye?” sorusuyla gelecek kuşaklara yaşanabilir bir ortam bırakmak için özel ve kamu sektörü, STK temsilcileri ve akademisyenler bir araya geldi. Teknoloji, yenileşim, çevre, eğitim, insan kaynakları, gönüllük sistemi geleceği öngörmek için uzman konuklarla tartışılmaya açıldı.