Kurumlar arası turnuvanın galibi Ahmet Erdem Anadolu Lisesi oldu

Eleme müsabakalarına 21 kurum takımının katıldığı turnuvada final maçı Nilüfer Belediyesi ve Ahmet Erdem Anadolu Lisesi takımları arasında yapıldı. Ahmet Erdem Anadolu lisesi 2-0’lık set skoru ile turnuvanın galibi olurken Abdurrahman Vardar Ortaokulu ve Nilüfer Belediyesi Bursa Rotary İlkokulu takımları 3. oldular. Final müsabakası sonrası iki takım oyuncularına madalya ve kupalarını Nilüfer Belediyesi Spor Etkinlikleri Koordinatörü Adem Yakıncı verdi. Turnuvaya katılan oyunculara teşekkür eden Yakıncı, “Bursa’nın en büyük organizasyonları arasındaki Nilüfer Spor Şenlikleri’nde belediye personelimizin olduğu kadar okullarımızın beden eğitimi öğretmenlerinin de katkısı büyük. Her yıl katılımın arttığı spor şenliklerinde ve bu turnuvada gösterdiğiniz başarı nedeniyle başkanımız Mustafa Bozbey ve belediyemiz adına ile sizleri kutluyorum,” dedi.