İki mahalle cennet köşede buluştu

30 Mart seçimlerinden sonra mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerleri,  birbirleriyle kaynaşmaya başladı. Nilüfer’de bulunan Üçpınar ve Kadriye mahalleleri de düzenledikleri yemekte bir araya geldi. Üçpınar Mahalle Muhtarı Mustafa Akbulut ile Kadriye Mahalle Muhtarı Muhittin Aydın tarafından düzenlenen yemeğe 93 Muhacirleri Kültür, Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği üyeleri de katıldı. Doğanın büyülü zenginliğini taşıyan ve Nilüfer Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Deliktaş Piknik Alanı’ndaki yemekte iki mahalle halkı birbiriyle tanıştı, sorunlarını paylaştı. İki mahallenin mütevazı sofrasına Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey de konuk oldu. Mahalle sakinleriyle sohbet eden Bozbey, sorunları dinledi. Bozbey Nilüfer’in her köşesine eşit hizmet götürdüklerini hatırlatarak yeni mahallerin de hak ettikleri payı alacağını kaydetti.

Deliktaş:

Nilüfer Belediyesi tarafından çevre düzenlemesi yapılan Deliktaş Piknik Alanı, Kadriye ve Üçpınar mahallerinin hemen yanı başında bulunuyor. Uludağ’ın eteklerinde yer alan bölge Türk Bayrağı’nın Güney Marmara’nın en yüksek tepesinde dalgalanması açısından da ayrı bir özelliğe sahip. Bir yanda orman, diğer yanda doğal su kaynaklarının bulunduğu alan, doğanın eşsiz büyülü güzelliğini taşıyor. Piknik alanının yakınında bulunan Deliktaş Mağarası da bölgeye esrarengiz bir atmosfer katıyor. Cennet Bursa’nın cennet köşesi keşfedilmeyi bekliyor.